Personalen

Delägare

Jimmy
Delägare & VD Vi jobbar vill fortsätta utvecklas och jobbar ständigt för att behålla samma höga kvalitét genom hela kedjan, från kycklingen till ägget i butiken. Vi har många duktiga djurskötare hos oss som jag stöttar till 100 procent. Det viktigaste vi har är personalen och hönorna, jag vill att de ska trivas hos oss.
Ingela
Delägare & Ekonomiansvarig. Efter en lång arbetsdag med mycket siffror är det alltid lika trevligt att hälsa på hönorna.
Carina
Delägare & Certifieringsansvarig I vår bransch finns det många lagar och regler som vi självklart gör vårt yttersta för att följa och fortsätta hålla vår höga kvalitét.

Djurskötare

Emma
Produktionsansvarig Att ta hand om hönan är så mycket mer än de flesta tror, de ska ha rätt mat, rätt ljus och rätt underlag. De ska trivas och må så bra som de bara kan och det är mitt jobb att se till så de har allt de behöver.
Jennie
Ansvarig över hönsanläggning Varje höns flock är unik, ingen liknar den andra. Det gör jobbet mycket roligare för man jobbar med individen och varje dag lär man sig något nytt.
Helen
Djurskötare Jag har alltid tyckt om att jobba med djur och nu får jag chansen att jobba med höns, det är något jag ser fram emot varje dag.

Säljare

 

Packeriansvarig

Tomas
Packeriansvarig Som ansvarig för packeriet är det mycket att bolla med, därför jobbar vi alltid i team och hjälper varandra. Vi har alla olika arbetsområden att hålla koll på och det känns bra att vi kan samarbeta för att få jobbet gjort, effektivt och med hög kvalitét.
Ida
Personalansvarig I packeriet är det mycket att hålla koll på, därför vill ge våra medarbetare en bra grund till att lyckas med deras arbete på bästa sätt och med deras hjälp kan vi leverera ägg med bra kvalité till våra kunder.

Äggpackning och orderhantering

Sara
Äggpackning Mina arbetsuppgifter är i huvudsak kundkontakter och orderhantering. Men när det behövs står jag självklart vid äggmaskinen.
Kanittha
Äggpackning Jag står vid mottagaren och tar emot de färdigpackade äggen, jag håller ett vakande öga så att allt ser bra ut innan jag lägger förpackningarna i en låda.

Logistik

Ingela
Chafför Min huvudsakliga arbetsuppgift är att med lastbilen, leverera ägg till butikerna. Då och då blir det också en och en annan dag på kontoret tillsammans med Ingela.
Glenn
Chafför Mitt jobb är att se till att packeriet har tillräckligt med ägg från våra hönsanläggningar och att leverera ägg till våra kunder.